SAM_2030.jpg

Ruimingswerken in heel Oost-Vlaanderen

Ruimingsdienst Lagaert Dirk is gespecialiseerd in een verscheidenheid aan ruimingswerken in de regio van Merelbeke, Gent, Wetteren, Nevele en de Pinte in Oost-Vlaanderen. Ik sta garant voor een snelle, efficiënte en vooral kwalitatieve dienstverlening. U wilt uw ruimingswerken uiteraard zo snel mogelijk wilt laten uitvoeren: dat begrijp ik maar al te goed! Bel daarom op tijd om dezelfde dag nog geholpen te worden.

U kunt onder meer bij mij terecht voor het ledigen van uw septische put, regenwaterput of beerput. Ook voor het ontstoppen en onderhouden van afvoerbuizen en rioleringen help ik u graag verder. U kunt een beroep doen op mijn diensten voor uiteenlopende werken en ik zorg ervoor dat alles even professioneel uitgevoerd wordt.

Ik maak uitsluitend gebruik van professionele materialen en beschik over de juiste vergunningen voor ruimingswerken. Zo weet u zeker dat elke klus veilig en keurig volgens de normen wordt afgehandeld. Hier ontvangt u dan ook een attest voor. Wenst u graag advies? Ook hiervoor bent u steeds welkom bij mij.

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen voor een van mijn ruimingsdiensten? Neem dan telefonisch contact op. Ik help u zo snel mogelijk verder in de wijde omtrek van Merelbeke en sta tot uw dienst met een service op maat.

SAM_2036.jpg